Tabachere din lemn masiv

Chiar daca esti sau nu fumator, sigur ai observat grija acordata de acestia tigarilor pe care le fumeaza si modului cum sunt pastrate. Din ce in ce mai multi recurg la utilizarea tabacherelor destinate tigarilor, fie ca sunt rulate individual, fie ca acestea au fost cumparate, initial la pachet.

Orice tabachera asigura o protectie sporita a tigarilor, ferindu-le de actiunile mecanice si de umezeala, fara a neglija si aspectul practic al acesteia, conferind un plus de originalitate si un farmec aparte.

Log&Splinter a pornit pentru tabacherele sale, furnizate in doua modele, scurt si lung, de la aceste lucruri, la care a adaugat puterea seducatoare a lemnului natural, a texturilor unice si priceperea mesterului pentru ceva clasic, dar unic, comod in utilizare si ideal in orice imprejurare, facand astfel din tabacherele sale cele mai solicitate accesorii.

Indiferent de ocazie, de modelul ales, scurt sau lung, sau de lemn, fie ca vorbim de frasin, nuc, mahon, sau de padauk, tabacherele din lemn natural, autentice, purtand marca Log& Splinter sunt alegerea potrivita pentru cadoul perfect.

„Tutunul dauneaza grav sanatatii”