Portofele din lemn masiv

Portofelul face parte zi de zi din viata noastra si a devenit un accesoriu aproape indispensabil, el reflecta personalitatea si stilul fiecaruia dintre noi.

Dintre accesoriile fashion, din lemn, realizate de Log&Splinter, portofelele sunt cele mai apreciate pentru designul nonconformist si calitatea oferita. Propuse in trei variante, MagnumExecutive si Premium, acestea se disting prin eleganta si rafinament, aducand in acelasi timp si o amprenta personala, oricarei tinute.

Portofelele sunt confectionate manual, cu atentie sporita pentru detalii, din lemn, esente tari (frasin, nuc, mahon si padauk) si texturi diferite, unice datorita caracterului natural al materiei prime, ceea ce confera fiecarui produs titlul de inimitabil.

Designul modern a permis compartimentarea eficienta a interiorului ceea ce face ca un portofel sa poata fi utilizat atat pentru bancnote cat si pentru carduri, buletin, sau chiar impreuna, pana la 18 bancnote si 8 carduri si sa reprezinte o alternativa foarte buna la produsele clasice.

In mod firesc portofelele originale sunt lucrate din cateva tipuri de lemn si inscripionate specific cu logo-ul brandului, dar, la cerere, pentru un produs cu adevarat special, se poate personaliza cu elemente (nume, mesaje scurte) suportate de material si sustinute de tehnologie. Aveti astfel prilejul de a surprinde cu un cadou deosebit.