Livrare si retur

Livrare

Produsele comandate online pe www.logandsplinter.com se livreaza doar pe teritoriul Romaniei cu firma de curierat: Urgent Cargus.

Livrarea este gratuita pentru comenzi in valoare minima de 500 LEI.

Pentru toate comenzile cu valoare mai micia de 500 LEI, transportul se achita de catre cumparator. Costul transportului pe intreg teritoriul Romaniei este de 16 LEI.

Comenzile plasate dupa ora 15.00 ziua curenta, se vor prelua in a 2-a zi lucratoare pentru a fi procesate. Livrarea se va face in 2 – 5 zile lucratoare de la preluarea comenzii.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

Log&Splinter isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Log&Splinter care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Retur

Clientul  poate returna produsele achizitionate, in urmatoarele situatii:

  • Coletele prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate|facturate gresit:
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Pentru orice alta situatie se va folosi formularul de Contact pentru comunicarea motivelor pentru care se solicita returul.

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Log&Splinter), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu Log&Splinter).

Politica de livrare si retur este detaliata in pagina TERMENI SI CONDITII.