Cum comand

Cu doar cateva click-uri poti cumpara cele mai potrivite accesorii hand made de pe www.logandsplinter.com. Parcurgi rapid ghidul de mai jos si plasezi comanda, sau mai rapid, prin email la: atelier@logandsplinter.com, fie copiind link-ul (link-urile) cu produsul (produsele), fie indicand codul pentru fiecare produs si cantitatea corespunzatoare din fiecare, fara a omite: numele si prenumele tau, adresa completa pentru livrare, e-mailul pentru corespondenta si un numar de telefon la care te putem gasi, ori direct, telefonic la: 0740.909.272.

 

Selectarea produselor:

Produsele pot fi alese fie prin selectarea categoriei din bara meniului principal, fie printr-un simplu click pe una dintre pictogramele aflate sub meniu in pagina principala < IDEI DE CADOURI | SUVENIRURI | ACCESORII UNICAT>. 

Pentru a intra pe pagina produsului din lista de produse afisate poti face click pe imaginea produsului sau pe denumirea acestuia. 

Daca doresti sa adaugi un produs in cosul de cumparaturi, apesi pe butonul Adauga in cos. Cantitatea produselor de acelasi fel poate fi selectata din pagina produsului sau ulterior se poate seta in categoria COS.

Daca doresti sa adaugi in cosul de cumparaturi si alte produse, poti face acest lucru selectand inca o data categoria de produse vizata, urmand pasii anterior descrisi.

 

Vizualizarea continutului cosului:

Continutul cosului de cumparaturi poate fi vizualizat apasand pe butonul COS din MENIUL PRINCIPAL. Vei putea face modificari de aici asupra fiecarui produs pe care l-ai adaugat in cos, vei putea continua cumparaturile si reveni oricand la el. Pentru continuarea comenzii, va trebui sa apesi pe butonul Finalizare comanda.

 

Finalizarea comenzii:

Ai posibilitatea de a finaliza comanda ca vizitator neinregistrat sau te poti loga in contul tau.

Urmatorii pasi implica completarea tuturor informatiilor necesare pentru plasarea comenzii: Informatii facturare, Informatii de livrare, Metoda de livrare(curier rapid) si Revizualizare comanda.

Dupa ce toate acestea au fost completate, dai click pe Plasare comanda pentru a trimite comanda.

 

Modalitatea de plata:

Plata comenzii efectuate se va face prin ramburs (plata in numerar la primirea coletului).