Chiuvete lemn masiv: Nuc American - Mahon - Stejar - Frasin

GARANTIE 5 ANI - 6 straturi de rasina EPOXY!!!

Poate parea o piesa simpla de mobilier de baie, insa, de fiecare data cand o privesti, pare sa spuna o poveste. Lavoarul din lemn masiv de nuc american (la cerere se poate realiza si din frasin, stejar sau mahon) poate satisface pana si cel mai pretentios client.

Chiuveta fara blat din lemn masiv
Chiuveta lemn masiv nuc american Aqua

O mica opera de arta in oaza de liniste a caminului tau, care impresioneaza prin liniile elegante ale stilului classic si prin nobletea lemnului masiv. Model deosebit, creat sa nu aiba nevoie de blat, se monteaza direct pe perete cu ajutorul unui suport metalic special conceput, incastrat in lavoar, ceea ce permite mascarea cu usurinta a elementelor ce i-ar pune in pericol frumusetea.

Chiuveta mare lemn masiv nuc american
produs nou - chiuveta-lemn-masiv

Cea mai de pret calitate a lavoarului este durabilitatea si rezistenta mare la agentii chimici si zgarieturi. Pana sa ajunga in interiorul locuintei sau de ce nu, a unui restaurant, este supus unui tratament special impotriva umiditatii, ce consta in aplicarea a sase straturi de rasina EPOXY!!! (solutie folosita in mod special la ambarcatiuni si yahturi de lux) si a patru straturi de lac poliuretanic, formandu-se astfel o pelicula care nu permite infiltrarea niciunei picaturi de apa.

Lavoarul special tratat
Chiuveta lemn masiv frasin Distinct

De la scandura bruta si pana la produsul finit, ce va avea dimensiunile dorite in functie de spatiul din baie, este o cale lunga de trei saptamani. Dar, acordand atentie deosebita atat procesului de creatie, cat si detaliilor si calitatii, cream un obiect de valoare, care se intipareste definitiv in memoria oricarui oaspete din casa ta.